Sukan

PENGURUSAN ACARA SUKAN

Menganjur dan mengurus acara sukan boleh menjadi tugas yang sukar, tetapi dengan bantuan kami, anda boleh mencipta pengalaman yang tidak dapat dilupakan untuk atlet dan penonton anda.

Kami menyediakan perkhidmatan pengurusan acara yang komprehensif untuk memastikan acara anda berjalan tanpa sebarang halangan. Daripada perancangan dan logistik kepada pemasaran dan promosi, kami boleh mengendalikan setiap aspek acara anda.

Tunaikan impian kejohanan anda bersama kami! Dengan pengalaman dan kepakaran kami dalam pengurusan acara, anda boleh yakin bahawa kejohanan anda akan mencapai kejayaan besar.

Pilih kami untuk semua keperluan penganjuran acara sukan anda!

L'Étape Malaysia
By Tour De France 2022

4th Jun 2022 | Desaru Coast, Johor, Malaysia

Kami adalah penganjur rasmi dengan kerjasama Muse Group Asia untuk L’Étape oleh Tour de France, satu siri acara berbasikal amatur yang direka untuk menikmati pengalaman Tour de France. Kami membawa semangat Tour de France ke Johor, Malaysia, menjadikan impian menjadi nyata!

KPRJ Johor Esports Festival 2022

21 hingga 23 Oktober 2022 | Educity Indoor Stadium, Iskandar Puteri, Johor

KPRJ Johor Esports Festival 2022 merupakan acara E-sukan terbesar di selatan tanah air buat pertama kali. Acara E-sukan ini dianjurkan dengan kerjasama Persatuan E-sukan Johor Bahru (JBEA).

Johor International Boxing Championship 2022

25 Disember 2022 | Arena Larkin Stadium, Johor

Kejohanan Tinju Antarabangsa Johor (JIBC) menawarkan anda peluang untuk menyaksikan pemain tinju terbaik dari seluruh rantau ini beraksi dalam suasana yang menggembirakan. Tahun ini, KPRJ Sports Sdn Bhd, bersama Persatuan Tinju Johor, dengan bangganya meletakkan Johor di peta tinju global!